A plouat cu dosare penale! Șoferi certați cu legea, prinși în traficul constănțean

927
A plouat cu dosare penale! Șoferi certați cu legea, prinși în traficul constănțean - sofericertati-1522429678.jpg

Articole de la același autor

Indisciplina în trafic se plătește scump. Pot confirma chiar polițiștii de la Rutieră, care au dat amenzi și au reținut permisele de conducere ale celor care nu au respectat legislația în vigoare. Concret, oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitatea Viișoara, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Spicului, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


Polițiștii au condus persoana în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


De asemenea, polițiștii au mai depistat un bărbat, de 54 de ani, din localitatea Conacu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității Cobadin, fiind sub influența băuturilor alcoolice. El a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Mai mult, rutieriștii au mai depistat un bărbat, de 50 de ani, din localitatea Valea Popii, județul Prahova, care a condus un autoturism pe DN 38, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.


Tras pe dreapta a mai fost și un minor, de 17 ani, din localitatea Cobadin, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza orașului Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În toate cauzele mai sus amintite, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6208 secunde