A primit un pumn în față fără un motiv anume

376
În cursul zilei de 1 iunie, în jurul orei 20, polițiștii din Medgidia au fost sesizați telefonic de Nicolae Gelmegencu, de 41 de ani, din localitatea Valea Dacilor.
Bărbatul a reclamat oamenilor legii că a fost lovit fără motiv de Gabriel Cornea, de 42 de ani, din municipiul Medgidia, în timp ce stătea de vorbă cu mai mulți cetățeni, în fața școlii din localitate.
Polițiștii, deplasați la fața locului, nu l-au mai găsit pe agresor, care, între timp, plecase cu un autoturism împreună cu mai mulți prieteni.
Din primele cercetări s-a stabilit că Gabriel Cornea a oprit autoturismul în care se afla cu mai mulți prieteni, lângă grupul în care se afla și Gelmegencu, după care a venit la ei, a salutat mai mulți membri ai grupului și când a ajuns în dreptul părții vătămate, fără motiv, l-a lovit în zona feței.
În altă ordine de idei, cel bătut a declarat că nu a avut niciodată conflicte cu bătăușul și nu știe de ce el a recurs la un asemenea gest.
Pe numele agresorului, care este căutat de polițiști, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7814 secunde