A spart un chioșc de pe plaja "Modern"

284
Luni seara, în jurul orei 20, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS" a intervenit pentru identificarea unui bărbat, care a pătruns într-un spațiu comercial situat pe plaja "Modern", din municipiul Constanța, de unde a sustras mai multe bunuri.
Locotenent colonel Sorin Mustățea spune că, în jurul orei 19,30, bărbatul a fost observat de către un cetățean, care a alertat telefonic dispeceratul Grupării de Jandarmi Mobile, în momentul în care a văzut că a fost spart geamul magazinului.
Martorii spun că, în aceeași seară, înainte de a sparge chioșcul de pe plajă, bărbatul a încercat să sustragă o scară metalică culisantă, pe care doi muncitori, care beau bere în zonă, o lăsaseră lângă zidul unui bar. A fost însă surprins de cei doi, care, mulțumiți că și-au recuperat scara, l-au lăsat să plece.
Ionel Ocu, de 29 de ani, din județul Constanța, a fost găsit în scurt timp de jandarmi într-o magazie de pe plajă, unde avea și adăpost pe timpul nopții. Alături de el se aflau două tuburi cu dioxid de carbon, cabluri electrice și mai multe pahare, recunoscute de proprietara chioșcului ca fiind ale sale.
Bărbatul le-a spus jandarmilor că era în stare de ebrietate și nu și-a dat seama ce face.
Jandarmii au întocmit actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, dosarul fiind înaintat spre soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1849 secunde