A stat patru ore pe arcada de la pod și a coborât pentru că… a rămas fără țigări!

301

Articole de la același autor

Panică în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Medgidia, când un bărbat s-a urcat pe arcada podului rutier din municipiu. La început, oamenii legii au crezut că Nicu Coman, de 39 de ani, vrea să-și pună capăt zilelor, însă după ce au făcut rost de numărul de telefon al bărbatului și l-au contactat, polițiștii au realizat că "sinucigașul" voia doar să… se relaxeze.

Pompierii de la ISU Dobrogea, o ambulanță SMURD, dar și zeci de polițiști au împânzit podul rutier, pentru a evita producerea unei tragedii. Bărbatul s-a urcat pe pod în jurul orelor 20 și a coborât cu puțin înainte de miezul nopții. Acesta le-a spus polițiștilor că nu avea niciun gând de sinucidere, ci pur și simplu îi place să se reculeagă pe arcada de la podul rutier. Mai mult, bărbatul le-a mărturisit oamenilor legii că nu este prima oară când face acest lucru, ci că obișnuiește să se urce pe arcadă la sfârșitul fiecărei săptămâni.

De această dată însă, acesta a fost zărit de localnici, care au alertat autoritățile, fapt pentru care Nicu Coman a fost foarte supărat. Din această cauză, nu a vrut să se dea jos în fel și chip. Până la urmă, în jurul orelor 00.00, bărbatul i-a sunat pe polițiști, spunându-le că se va da jos de pe arcadă pentru că… a rămas fără țigări.

Nicu Coman a fost trimis la Spitalul de Boli Psihice Palazu Mare, pentru un control de specialitate. Nu a fost necesară internarea, bărbatul fiind predat familiei. Acesta a fost amendat cu 300 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5147 secunde