A ucis un hoț prins la furat iar acum își riscă libertatea

597
4
A ucis un hoț prins la furat iar acum își riscă libertatea - crimapentrucativastiuletiporumb-1411021720.jpg

Articole de la același autor

A luat viața unui om pentru câțiva știuleți! Asta au descoperit anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, după ce l-au identificat pe bărbatul care a ucis un bătrân de 70 de ani, pe un teren de la marginea localității Ciocârlia. Suspectul o cunoștea pe victimă, spun oamenii legii, ba chiar erau de vârste apropiate. După ce au ridicat probe de la fața locului (printre care și niște urme de pantofi) și au vorbit cu localnicii, oamenii legii au reținut un suspect: este vorba despre Eugen Lungu, de 71 de ani, proprietarul solei unde, în noaptea de 15 spre 16 septembrie (luni spre marți), a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Mihai Sandu. Ieri, suspectul a fost reținut. Din probatoriul administrat, procurorii au stabilit că, luni seara, în jurul orei 19,30 suspectul l-a surprins pe Mihai Sandu, pe sola lui, furând știuleți de porumb. Supărat, și-a vărsat nervii asupra acestuia; potrivit anchetatorilor, suspectul l-a înțepat pe bărbat de două ori cu o țepușă metalică, în torace și în abdomen, l-a lovit de mai multe ori cu coada de lemn a țepușei, dar și cu pumnii și bolovanii de pământ din arătură, mai ales în cap și torace. Necropsia a evidențiat că, urmare a loviturilor primite, victima a suferit numeroase leziuni, respectiv: organele interne au fost înțepate, o coastă i-a fost tăiată, splina, rinichiul stâng și diafragma afectate, a suferit fracturi craniene cu înfundare, fractură de piramidă nazală, opt fracturi costale, care în scurt timp au dus la moarte. "Deși inițial a tăgăduit comiterea faptei, când s-a dispus testarea la poligraf, inculpatul a recunoscut că a ucis-o pe victimă", au precizat anchetatorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

justa
18 septembrie 2014
si?

deci hotul nu are nici o vina, ba chiar a devenit o victima nevinovata? pana nu sunt lasate leprele sa moare ca niste lepre societatea romana nu are viitor curat ! hai pa!

Dorell
18 septembrie 2014
Legi

Legi tampite facute de tampiti. Iata cum trebuia procedat dupa lege : - trebuia sa lasi hotul sa fure si sa te lase in curul gol, dupa care sa te duci la politie sa faci reclamatie, politia dupa cateva luni de cercetari sa trimita dosarul la procuratura si pagubitul sa dea in judecata hotul si dupa alte cateva luni sa inceapa procesul prima infatisare. Dupa 3-4 ani si 20-30 de infatisari judecatorul il pedepseste pe hot cu 300 lei amenda. In sfarsit justitia a facut dreptate si toata lumea e fericita. Cat a durat procesul hotul si-a vazut de treaba lui ,a furat tot ce i-a iesit in cale dar din pacate nu a mai fost prins sa fie dat in judecata si astfel judecatorul a ramas fara obiectul muncii si a ajuns somer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

un cetățean
18 septembrie 2014
foarte bine

Hoțul trebuie să știe că dacă intră pe proprietatea altcuiva și fură din munca altuia poate să o pățească rău de tot. Omul care își apără proprietatea și munca nu e vinovat și trebuie să afle că noi îl sprijinim. Mă sperii de moarte dacă găsesc pe cineva care fură noaptea de la mine din munca mea.

un cetățean
18 septembrie 2014
așa este

La noi în țară hoțul este o specie protejată de alți hoți.

Răspuns la: Legi
Adăugat de : Dorell, 18 septembrie 2014
Legi tampite facute de tampiti. Iata cum trebuia procedat dupa lege : - trebuia sa lasi hotul sa fure si sa te lase in curul gol, dupa care sa te...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Hoț din locuință prins în flagrant
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Omorât în bătaie și abandonat în câmp
Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Reținut pentru crimă, în Constanța
Pagina a fost generata in 1.9666 secunde