A venit iarna. Utilajele Direcţiei de Drumuri şi Poduri Constanţa au împrăştiat material antiderapant pe şosele

272
A venit iarna. Utilajele Direcţiei de Drumuri şi Poduri Constanţa au împrăştiat material antiderapant pe şosele - avenitiarna-1638949866.jpg

Articole de la același autor

52 de utilaje ale Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa au împrăştiat aproximativ cinci tone de material antiderapant, pe şosele din judeţ, în noaptea de marţi, 7 decembrie, spre miercuri, 8 decembrie.

Drumarii au intervenit în mai multe zone ale ţării, după o noapte de cod galben de vreme rea. În total, au fost mobilizate peste 740 de utilaje şi au fost folosite peste 5.86 de tone de material antiderapant. În prezent, se circulă în condiţii de iarnă în zonele de munte.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să respecte restricțiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmit reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 08 Decembrie 2021
Stire din Eveniment : O navă off-shore s-a scufundat
Pagina a fost generata in 1.4582 secunde