A vrut să scoată duplicatul certificatului de naștere cu un buletin fals

578

Articole de la același autor

Un tânăr este cercetat de polițiștii de la Secția 3 după ce a încercat să obțină un certificat de naștere folosindu-se de o carte de identitate contrafăcută.
Laurențiu Șuteanu, de 23 ani, din comuna Valu lui Traian, s-a prezentat, ieri, la Serviciul de Stare Civilă Constanța și a solicitat duplicatul certificatului de naștere pe baza unei cărți de identitate contrafăcută pe numele de George Stănescu.
Funcționarii instituției au sesizat că ceva este în neregulă și au cerut ajutorul polițiștilor.
În urma cercetărilor efectuate a reieșit că Laurențiu Șuteanu este frate vitreg cu George Stănescu și a încercat să obțină duplicatul certificatului de naștere pentru a-l remite fratelui său care se află în Spania și care urma să-l folosească la obținerea de acte de identitate emise de autoritățile din această țară.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, cartea de identitate a fost ridicată în vederea efectuării unei constatări tehnico-științifice, deoarece seria și numărul aparțin unei cărți de identitate emisă pe numele altei persoane.
Laurențiu Șuteanu este cercetat în stare de libertate pentru fals privind identitatea, fals in declarații și uz de fals.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1043 secunde