Abuzată timp de doi ani, o fetiță și-a dat tatăl pe mâna poliției

267
Abuzată timp de doi ani, o fetiță și-a dat tatăl pe mâna poliției - fetita-1684769991.jpg

Articole de la același autor

O fetiță de 10 și-a dat tatăl pe mâna Poliției, după ce acesta ar fi abuzat-o timp de doi ani. “Secretul” l-a dezvăluit unei polițiste.


Caz dramatic în București! O fetiţă de nici 10 ani şi-a denunţat tatăl la Poliţie pentru că a abuzat-o. Pentru doi ani de abuzuri sexuale şi bătăi crunte, bărbatul de 42 de ani riscă 10 ani de închisoare, anunță antena3.ro.


Fetița din București care nici măcar nu împlinise 10 ani a reușit să povestească totul unei polițiste după ce o patrulă de Poliție a intervenit la domiciliul ei după un apel la 112 în privința unui scandal domestic. Atunci, copila a fost preluată din familie și dusă la un centru al Direcției Generale de Asistență Socială şi Protecția Copilului.


Fetița i-a spus polițistei de caz că are un secret și i-a povestit tot ce pățise aceasta de doi ani.


Ulterior a fost audiată de un procuror în prezența unui psiholog, iar în baza mărturisirii sale, tatăl a fost arestat preventiv pentru rele tratamente aplicate minorului, violențe în familie și viol, toate în formă continuată.


La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a fost condamnat, dar nu definitiv, la 10 ani de închisoare cu executare. În plus, magistrații au hotărât ca după executarea pedepsei, acesta nu are voie vreme de cinci ani să-și exercite dreptul de tată.


Mai mult decât atât, nu are voie, tot vreme de cinci ani, după executarea pedepsei să i-a legătura cu fiica sa, pe care a supus-o la chinuri de neimaginat vreme de doi ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.456 secunde