Academia Navală "Mircea cel Bătrân" prezentă la un workshop pe tema "Avans Tehnologic în Energia Regenerabilă"

137
1
Academia Navală
Academia Navală "Mircea cel Bătrân" participă în zilele de 28-29 noiembrie 2012 la workshop-ul cu tema "Avans Tehnologic în Energia Regenerabilă", organizat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA.

Reprezentanții Forțelor Navale Române spun că workshop-ul face parte dintr-o serie de evenimente susținute în cadrul proiectului "Cooperare româno - bulgară pentru o dezvoltare durabilă a resursei umane tinere în domeniul tehnologiilor de energie regenerabilă, în scopul depășirii barierelor socio-culturale și a deschiderii oportunităților comune pentru obținerea unui loc de muncă de-a lungul zonei de frontieră" RES-OP-DEV, proiect finanțat prin Programul de cooperare transfrontalieră România - Bulgaria 2007 - 2013.

Evenimentul oferă oportunitatea stabilirii de noi contacte și inițierea de proiecte comune în domeniul energiilor regenerabile cu reprezentanții instituțiilor partenere în proiect: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA din București; Academia Navală "Mircea cel Bătrân"; Universitatea "Anghel Kanchev" din Ruse; Agenția Municipală pentru Energie - Ruse.

Comentează știrea

FONDURI NERAMBURSABILE UE
28 noiembrie 2012
FONDURI UE

2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5243 secunde