Accident cu 10 morți. Tânăra de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni - în stare foarte gravă

255
Accident cu 10 morți. Tânăra de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni - în stare foarte gravă - delamarius-1570295780.jpg

Articole recomandate

Tânăra de 19 ani rănită sâmbătă dimineața în accidentul rutier care a avut loc în județul Ialomița și care a fost transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă, informează Ministerul Sănătății.

Potrivit MS, a fost adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală și o a patra victimă a accidentului rutier - o femeie de 51 de ani, care are fractură de coloană, dar este conștientă.

La Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit MS, mai sunt internate o femeie de 30 de ani, cu fracturi oase nazale, și o femeie de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenție pentru șold dislocat.

Alte două femei rănite se află internate la Spitalul Floreasca.

Accidentul de circulație s-a produs în zona localității Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir și un microbuz de transport pasageri și a fost provocat de faptul că șoferul tirului a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajați Mega Image, a anunțat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, șapte dintre răniți sunt tot angajați ai companiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9445 secunde