Accident cu cinci răniţi pe DN17D; două autoturisme conduse de şoferiţe s-au ciocnit frontal

179
Accident cu cinci răniţi pe DN17D; două autoturisme conduse de şoferiţe s-au ciocnit frontal - ada13iunie20220271-1655120692.jpg

Articole recomandate

Cinci persoane au fost rănite, dintre care una rămasă încarcerată şi care a necesitat preluarea cu un elicopter SMURD, într-un accident rutier produs luni pe DN17D, între localităţile Săsarm şi Beclean, prin coliziunea frontală a două autoturisme conduse de două şoferiţe, scrie Agerpres.



"Conform primelor date, o tânără de 26 de ani, din Sebeş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Săsarm-Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 43 de ani, din Bonţida, judeţul Cluj (...) Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările, urmând a fi stabilite cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul", au informat reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.

Conform ISU Bistriţa-Năsăud, în urma accidentului, cele două conducătoare auto şi trei pasageri aflaţi în autoturismul condus de femeia din judeţul Cluj au fost răniţi şi transportaţi la spital.


sursa foto: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4684 secunde