Concurs Accident cu două victime pe centura orașului Medgidia

1510

Articole de la același autor

Ieri, în jurul orei 12, pe șoseaua de centură a Medgidiei a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu rănirea a două persoane.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, Marian D., de 31 de ani, din Medgidia, se afla la volanul autoturismului Dacia, cu numărul de înmatriculare CT-23-BET, pe strada Poporului, din Medgidia, iar la intersecția cu șoseaua de centură nu a respectat semnificația indicatorului "Oprire" și a pătruns în intersecție fără să se asigure.
În aceste condiții mașina condusă de Marian D. a fost acroșată de un autotractor cu semiremorcă marca Volvo. În urma impactului, ambele mașini au părăsit partea carosabilă. Cel mai mult a avut de suferit autoturismul Dacia, cât și persoanele care se aflau înăuntru.
Potrivit martorilor, Ambulanța a sosit în aproximativ 20 de minute. Cele două victime, șoferul și Ilie S., de 31 de ani, din Cuza Vodă, pasager, au fost scoase din mașină cu ajutorul unor persoane care s-au oprit pentru a le acorda ajutorul.
Medicii spun că victimele sunt în afara oricărui pericol. Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a condițiilor în care s-a produs accidentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9156 secunde