Accident cu mai multe victime pe drumul spre Costineşti. Sunt implicate trei maşini

9218
Accident cu mai multe victime pe drumul spre Costineşti. Sunt implicate trei maşini - accident-1629100638.jpg

Articole de la același autor

Un accident grav s-a petrecut, în urmă cu puţin timp, pe DN 39, la ieşire din Tuzla spre Costineşti. Impactul s-ar fi produs între trei autovehicule.
La faţa locului se deplasează mai multe ambulanţe, persoana care a sunat la 112 spunând că sunt mai multe victime.
Vom reveni.

UPDATE. Circulaţia este blocată, în prezent, pe ambele sensuri.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, sunt cinci victime. Este vorba despre un copil de şapte ani, care are traumatism membru inferior, traumatism bazin şi traumatism cranio-facial, un bărbat cu traumatisme la membrele superioare, două femeie cu traumatisme abdominale şi toracice şi un bărbat cu traumatism cranio-cerebral. „Toţi pacienţii sunt conştienţi. Copilul, una dintre femei şi unul dintre bărbaţi vor fi transportaţi la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, dr. Claudia Tatarici.
Potrivit Infotrafic, circulația rutieră este în continuare oprită pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt intense.

"Totodată, precizăm că se circulă în condiții de agomerație și în alte zone ale DN 39, în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Mangalia și Vama Veche", arată Infotrafic.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4729 secunde