Accident cu opt persoane implicate. Ce măsuri au luat oamenii legii

461
Accident cu opt persoane implicate. Ce măsuri au luat oamenii legii - x-accident-opt-persoane-1716112603.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii tulceni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă în cazul accidentului înregistrat, vineri seara, pe Drumul Naţional 22, în apropiere de satul Mihail Kogălniceanu, în care au fost implicate opt persoane, dintre care patru transportate la spital.

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea, primele verificări au relevat că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Constanţa, a lovit un alt autovehicul care se deplasa în aceeaşi direcţie, din cauza nerespectării regulilor privind depăşirea.

"În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a trei persoane, pasageri ai primului autoturism, acestea fiind ulterior transportate la Spitalul Judeţean Tulcea. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a anunţat IPJ.

În sprijinul persoanelor rănite, au intervenit trei echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Delta al judeţului Tulcea - un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5075 secunde