Accident cu șapte victime, într-o curbă periculoasă din județul Constanța

284
Accident cu șapte victime, într-o curbă periculoasă din județul Constanța - accidentsaptevictime-1568405673.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Rutieră au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în urma unui accident rutier teribil, care a avut loc, în seara zilei de joi, 12 septembrie, într-o curbă periculoasă din localitatea Movilița, și care a dus la rănirea a șapte persoane. 


Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 20,30, când un bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism pe DN 38, în localitatea Movilița, dinspre Topraisar către Techirghiol, într-o curbă a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care venea din sens invers, condus regulamentar de o femeie de 29 de ani. Potrivit polițiștilor, curba în care a avut loc incidentul este considerată drept deosebit de periculoasă. 


În urma impactului, șapte persoane au fost rănite: șoferii celor două autoturisme, patru pasageri din prima mașină  - respectiv un bărbat de 22 de ani, o fetiță de 12 ani și două femei, de 44 și respectiv 18 ani, și un pasager din cea de a doua mașină, un bărbat de 32 de ani. 


"Cele șapte victime, cu vârste între 12 și 46 de ani, au prezentat diferite traumatisme, de membre în general, nu au avut niciun moment viața pusă în pericol, ei fiind toți conștienți și stabili hemodinamic și respirator. La acest accident au fost alocate două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean și SMURD și o ambulanță de transport victime multiple. Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Constanța", au afirmat reprezentanții SAJ Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5981 secunde