ACCIDENT cu trei victime în sensul giratoriu de la Cumpăna

1155
4
ACCIDENT cu trei victime în sensul giratoriu de la Cumpăna - 19088ambulantabotosani-1341904723.jpg
Un accident rutier soldat cu trei victime, printre care și un copil de trei anișori, a avut loc în această dimineață în sensul giratoriu de la ieșire din Constanța spre Cumpăna.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 7,00, Ovidiu Stefanov, de 32 de ani, se afla la volanul unui Seat și rula dinspre Cumpăna spre Constanța. În apropierea sensului giratoriu a fost depășit de o Skoda, la volanul căreia se afla Florin Delcea, de 41 de ani. La intrarea pe bandă, șoferul Skodei a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul în partea dreaptă. Pentru a nu intra în coliziune cu acest autoturism, șoferul Seatului a intrat pe sensul opus și s-a izbit de o Dacie condusă de Marius Olteanu.

În urma impactului au ajuns la spital doi pasageri din Seat - respectiv soția șoferului și fetița de trei ani - și șoferul Daciei. 

Comentează știrea

anonim
10 iulie 2012
accident

Faceti unele afirmatii despre care nu aveti nici o idee, inchideti telefonul in nas fara a da dreptul la replica.Va incurcati in minciuni, mari jurnalisti.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Maria
11 iulie 2012
pentru cei interesati

ce mai conteaza cine este vinovat? fetita aceea sa fie bine, pentru ca este micuta si sa`i dea Dumnezeu putere sa lupte pentru viata ei.

anonim
12 iulie 2012
pentru anonim 2

Sunt martor la accident, iar soferul Seatului pe langa faptul ca a efectuat o depasire pe pod circula cu o viteza mare.L-a asteptat la circa 200 m distanta. cand Skoda a intrat in depasire cel cu Seatul nu i-a permis revenirea pe banda nu a fost vorba de nici o pierdere a controlului.cei doi s-au tachinat in trafic. iar la faza accidentuluicel cu Seatul a incercat sa il preseze si sa il scoata pe pe carosabil pe soferul Skodei astfel incat a uitat si sa se asigure, cel cu skoda a parasit carosabilul iar soferul Seatului s-a izbit frontal de o Dacie.credeti ca declaratia voastra cuprinde vreun strop de adevar? fac trimitere la comentariul tau, si iti spun ca singurul lucru de care ma simt lezat este prostia unora.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7835 secunde