Accident cumplit în Bacău. Un mort și doi răniți grav

359
Accident cumplit în Bacău. Un mort și doi răniți grav - accident-1352564433.jpg
O tânără de 18 ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN 11 Bacău - Onești, în localitatea Bîrsănești, județul Bacău, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea șoselei, scrie Mediafax.
Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc în localitatea Bîrsănești, de pe DN 11 Bacău - Onești, întrucât șoferul mașinii, un tânăr de 20 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă.

Conform anchetatorilor, șoferul a pierdut controlul asupra direcție de mers și, într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, iar după ce a părăsit șoseaua s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

"În urma accidentului, șoferul și cele trei pasagere din autoturism au fost transportate la Spitalul Municipal Onești. Din păcate, ocupanta locului din dreapta-spate a mașinii a murit la aproximativ două ore de la internarea în spital din cauza traumatismelor suferite", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Polițiștii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele șoferului autoturismului implicat în accident pentru ucidere din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : O femeie a murit în avion!
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : A murit actorul Iurie Darie
Pagina a fost generata in 0.2959 secunde