Accident de tren. O persoană a decedat!

239
Accident de tren. O persoană a decedat! - 19088ambulantabotosani1344180662-1353712658.jpg
Un accident rutier s-a petrecut, ieri, în jurul orelor 18.06, pe segmentul de cale ferată Călărași – Sipoteni, la km 1606, pichetul 8. Șoferul unei mașini a ignorat culoarea roșie a semaforului, dar și coloana de 12 mașini, pe de o parte și 10 mașini de cealaltă, care așteptau deja la semafor venirea trenului marfar Chișinău – Ungheni, ieșind pe contrasens, transmite realitatea.net.


În timp ce traversa linia de cale ferată, a fost lovit frontal de locomotivă. În urma impactului, pasagerul a murit pe loc, iar șoferul a decedat în drum spre spital.


Pasajul se află într-un loc deschis, unde vizibilitatea este de un km pe de o parte și de cinci km de cealaltă parte, este semaforizat și sonorizat. Același lucru îl confirmă și  comisarul adjunct al poliției în transporturi Ungheni, Vitalie Mihailă. Potrivit lui circumstanțele exacte ale producerii accidentului se examinează, în vederea stabilirii persoanelor vinovate.


Este al patrulea accident rutier petrecut pe calea ferată în luna noiembrie. Bilanțul: șase persoane decedate, completrază sursa citată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Focuri de armă într-un fast-food
Pagina a fost generata in 1.8834 secunde