ACCIDENT GRAV. Adolescent rănit, într-o zonă greu accesibilă. A intervenit elicopterul SMURD

2742
ACCIDENT GRAV. Adolescent rănit, într-o zonă greu accesibilă. A intervenit elicopterul SMURD - elicoptersmurdb92b82ac7d-1495973221.jpg

Articole recomandate

Un adolescent de 14 ani, dar și un tânăr de 23 de ani au fost răniți, astăzi, în urma unui accident produs într-o zonă greu accesibilă, cuprinsă între Sângeorz Băi și Parva, informează News.ro. 


Adolescentul este în stare gravă și a fost preluat de către un elicopter SMURD, în timp ce pentru cealaltă victimă se caută soluții de recuperare din zona accidentului.


"O mașină de teren este implicată în accident, dar, din cauza lipsei semnalului, nu știm dacă a căzut în prăpastie sau exact ce s-a întâmplat. Cert este că un adolescent de 14 ani a fost găsit în stare gravă, cod roșu, policontuzionat, cu traumatism cranian și multiple fracturi. S-a cerut intervenția elicopterului, care l-a preluat de la locul accidentului", a declarat Marius Rus.


Potrivit acestuia, cea de-a doua victimă a suferit leziuni care nu-i pun viața în pericol și se caută soluții pentru evacuarea din zona accidentului.


"Este o zonă greu accesibilă, ultimii trei kilometri până la locul accidentului fiind parcurși pe jos", a mai declarat oficialul ISU Bistrița-Năsăud.


La operațiunea de salvare participă SMURD, o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță, echipaje ale Salvamont și jandarmii montani Rodna.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.373 secunde