Accident grav de circulație în Italia. Un român riscă să ajungă la închisoare

247
Accident grav de circulație în Italia. Un român riscă să ajungă la închisoare - dad0136eb5ad6b5ade6836c8e4915d5e-1596815759.jpg

Articole recomandate

Un român de 58 de ani riscă să ajungă la închisoare, după ce a provocat un grav accident de circulație în Italia, informează observator.ro.


Românul care a provocat accidentul din Italia are 58 de ani. Accidentul s-a produs pe Via Aurelia din Ladispoli, oraș situat în apropiere de Roma.


Conform Il Messaggero, românul conducea un Ford Focus și a încercat o manevră periculoasă fără să se asigure.


Românul a intenționat să întoarcă mașina pentru a pătrunde în incinta unui complex rezidențial. Nu a observat că, din față, vine un bărbat de 57 de ani pe un scuter și l-a lovit în plin. Victima a fost azvârlită de pe scuter și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.


Bărbatul de pe scuter, care se deplasa spre locul de muncă, a suferit răni grave. A fost transportat cu elicopterul la un spital din Roma și băgat direct în operație.
.
Șoferul român a suferit răni ușoare și a fost transportat și el, cu o ambulanță, la spital.


Românul riscă acum să ajungă la închisoare, urmând ca totul să se decidă în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei și eventual a numărului de zile de spitalizare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5756 secunde