ACCIDENT GRAV! Doi morți și doi răniți, după ce o mașină condusă de un tânăr beat, fără permis, s-a răsturnat

2517
ACCIDENT GRAV! Doi morți și doi răniți, după ce o mașină condusă de un tânăr beat, fără permis, s-a răsturnat - smurd-1505633474.jpg

Articole recomandate

Doi tineri și-au pierdut viața și alți doi au fost răniți, după ce o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani, fără permis, s-a răsturnat pe un drum județean care face legătura între județele Sibiu și Alba. Șoferul avea o alcoolemie mare și a derapat într-o curbă ușoară la dreapta.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Elena Welter, a declarat, duminică, pentru News.ro, că un accident s-a produs pe DJ 107 B, în afara localității Păuca.

"Un sibian de 20 de ani, fără permis de conducere, cu alcoolemie de 0,84 la mie alcool pur în aerul expirat, a condus autoturismul spre județul Alba, a derapat într-o curbă ușoară la dreapta și s-a răsturnat în afara drumului", a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, doi tineri de 16 și 23 de ani, care stăteau pe locurile din dreapta față și spate, au decedat. Șoferul și un alt pasager de 16 ani au fost răniți ușor, dar au refuzat transportul la spital.

Tânărul este cercetat penal pentru ucidere din culpă, dar și pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 17 Septembrie 2017
Stire din Eveniment : Vești bune pentru șoferii din România
Pagina a fost generata in 2.7794 secunde