Accident grav în această dimineață: doi morți și patru răniți

205
Accident grav în această dimineață: doi morți și patru răniți - accidentbuzau808238271800-1503296834.jpg
Accident grav în această dimineață pe DN1 B. Trei autoturisme s-au lovit în zona localității buzoiene Popasul Merei. Circulația fost blocată pe ambele sensuri, pe drumul Buzău – Mizil, transmite Poliția Rutieră.


Accident grav în această dimineață pe DN1 B. Trei autoturisme s-au lovit în zona localității buzoiene Popasul Merei. Circulația fost blocată pe ambele sensuri, pe drumul Buzău – Mizil.


Doi oameni au murit și patru au fost răniți în urma accidentului extrem de grav care a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri.


Potrivit Observatorul buzoian, accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism Volkswagen care circula dinspre Buzău spre Ploiești a intrat pe contrasens și s-a lovit cu două autoturisme de pe sensul opus. care circulau în coloană.


În mașinile care circulau regulamentar se aflau membrii aceleiași familii din Adjud care se întorceau din vacanța de la munte. Două persoane aflate în mașina BMW aruncată pe câmp au murit pe loc, iar alte trei au ajuns la spitalul județean Buzău.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând cu ora 07.30, traficul rutier a fost reluat, pe un fir, alternativ în ambele sensuri, pe DN1B Buzău – Mizil, în zona localității buzoiene Popasul Merei.


Alte două evenimente rutiere au avut loc luni dimineața: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (07:00), în județul Vrancea, pe DN 2, între Adjud și Morărești, în zona localității Pufești (kilometrul 218), traficul auto este restricționat din cauza unui accident rutier dintre patru autovehicule, iar circulația se desfășoară pe un singur sens alternativ.


De asemenea, în județul Caraș-Severin, pe DN 6, între Caransebeș și Orșova, în zona localității Slatina-Timiș(kilometrul 434), traficul auto este restricționat din cauza unui accident rutier dintre două autoturisme, iar circulația se desfășoară pe un singur sens alternativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0734 secunde