ACCIDENT GRAV pe DN 2A. Răniți, în urma impactului dintre un TIR și o mașină!

4639

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 2A, la ieșire din localitatea Mihail Kogălniceanu. Din primele informații, în incidentul rutier au fost implicate un autoturism și un TIR, fiind rănite trei persoane. Accidentul a avut loc în apropierea Aeroportului Internațional "Mihail Kogălniceanu".

UPDATE.

La marginea localității Mihail Kogălniceanu a fost solicitat și elicopterul SMURD, la locul unde a avut loc gravul accident.

UPDATE 2

La locul accidentului au ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și elicopterul SMURD. Toate cele trei victime sunt conștiente. Șoferul mașinii a suferit o fractură deschisă la nivelul piciorului, o altă victimă are traumatism la picior, iar a treia are traumatism toracic. Toate victimele au fost transportate la spital.

UPDATE 3

Din primele informații, accidentul s-a petrecut în momentul în care șoferul TIR-ului a efectuat o manevră de mers înapoi, intrând în coliziune cu autoturismul care circula pe aceeași direcție de mers și venea din spatele camionului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7472 secunde