Accident grav! Șoferii a două TIR-uri au murit, după ce vehiculele s-au ciocnit frontal și apoi au luat foc

283
Accident grav! Șoferii a două TIR-uri au murit, după ce vehiculele s-au ciocnit frontal și apoi au luat foc - foc-1549007656.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați au decedat, vineri dimineața, în urma unui accident petrecut pe DN 6, în apropierea localității Slatina Timiș, după ce TIR-urile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal, circulația în zonă fiind întreruptă.

"Accidentul a avut loc în această dimineață, pe DN6, în jurul orei 8,20, în apropierea localității Slatina Timiș, unde două TIR-uri s-au ciocnit frontal. În urma impactului, la unul dintre cele două TIR-uri a izbucnit un incendiu care a cuprins atât cabina, cât și remorca. Ulterior, incendiul s-a propagat și la cel de-al doilea TIR. Din nefericire, ambii șoferi au fost declarați decedați", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al județului Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea.

După sosirea echipajelor la fața locului, s-a constatat că în accident a fost implicat și un al treilea TIR. În acest caz, însă, nu sunt victime, fiind avariată doar remorca.

"Autovehiculele au fost îndepărtate pe o rază de o sută de metri. Unul dintre TIR-urile implicate în accident este înmatriculat în Cehia. Nu se cunoaște, încă, încărcătura transportată de autovehiculele implicate în eveniment", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Adrian Jurjică.

La fața locului intervin de urgență cinci echipaje ale Detașamentului de Pompieri Caransebeș. Se acționează cu două mașini de stingere, o descarcerare, o mașină de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD, unul al Serviciului de Ambulanță Județean și unul al IPJ Caraș-Severin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8033 secunde