Accident în lanț pe un bulevard: opt autoturisme implicate, patru persoane rănite

197
Accident în lanț pe un bulevard: opt autoturisme implicate, patru persoane rănite - accidentinlant-1486386366.jpg

Articole recomandate

Opt autoturisme au fost implicate într-un accident în lanț petrecut pe bulevardul Alexandru Vlahuță, din municipiul Brașov. În urma accidentului, patru mașini au fost grav avariate, iar patru persoane, doi adulți și doi copii, au fost rănite.


Accidentul în care au fost implicate opt autoturisme, patru dintre acestea fiind grav avariate, s-a petrecut, în fața complexului expozițional ITC, de pe bulevardul Alexandru Vladuță, din Brașov.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, patru persoane - doi adulți și doi copii - au fost rănite, acestea primind îngrijiri medicale la fața locului, urmând să fie transportate la spital.


"Cei patru răniți, doi adulți și doi copii au primit îngrijiri medicale. S-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI. Două echipaje SMURD și două ambulanțe au intervenit la fața locului și au transportat răniții la spital", a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.


Potrivit martorilor, unul dintre șoferii implicați în accident nu ar fi încetinit la semafor și a intrat în plin în mașina din fața sa, după care a urmat o ciocnire în lanț.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6292 secunde