Accident în miez de noapte, pe Autostrada Soarelui. Șoferul era beat

162
Accident în miez de noapte, pe Autostrada Soarelui. Șoferul era beat - accidenta2sursaipjconstanta-1591895013.jpg

Articole de la același autor

Abia se putea ține în picioare și nici nu avea dreptul de a conduce pe șoselele din țara noastră, dar nu a avut nicio problemă să se urce la volan și să plece spre București. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, care a fost protagonistul unui accident rutier, pe Autostrada Soarelui.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 23.00, oamenii legii au fost sesizați că pe A2, pe sensul Constanța - București, în zona km 202, a avut loc un incident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani, în interior aflându-se un pasager de 39 de ani, care a fost rănit în urma impactului.

Din primele cercetări, șoferul nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, față de un ansamblu auto format dintr-o autoutilitară care tracta o semiremorcă și a intrat în plin în aceasta.

Testarea cu aparatul Drager a evidențiat că șoferul era beat, având o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. De altfel, în mașină au fost găsite mai multe sticle de bere. Mai mult, în urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul avea un permis auto provizoriu, eliberat de Marea Britanie, care nu îi conferea însă dreptul de a conduce pe șoselele din România. Drept pentru care, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6647 secunde