ACCIDENT MORTAL! O tânără drogată, aflată la volan, a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni

3216
ACCIDENT MORTAL! O tânără drogată, aflată la volan, a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni - targoviste71055600-1529223540.jpg

Articole recomandate

O tânără în vârstă de 20 de ani din Târgoviște este cercetată pentru comiterea mai multor infracțiuni după ce sâmbătă după-amiază a lovit mortal o persoană care traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

Analizele preliminare făcute șoferiței au arătat că tânăra era drogată cu cocaină și cu un compus psihoactiv care se găsește în cannabis.

Potrivit poliției județene Dâmbovița, accidentul s a produs sâmbătă după amiază pe Calea București din municipiul Târgoviște.

Șoferița aflată la volanul unui autoturism Peugeot nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, pe lângă bicicletă.

Dusă la spital, tânăra a fost supusă unor analize care au arătat că este drogată cu cocaină și THC, o substanță cu efect psihotrop care se regăsește și în compoziția cannabisului.

Femeia este cercetată pentru ucidere din culpă, precum și pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3131 secunde