Accident mortal pe DN7. Bărbatul decedat este un cunoscut om de afaceri

1015
Accident mortal pe DN7. Bărbatul decedat este un cunoscut om de afaceri - whatsappimage20190328at104419650-1553771254.jpg

Articole recomandate

Un bărbat și-a pierdut viața, joi dimineață, pe DN7 în urma unui accident rutier produs între un camion și o mașină de teren. Potrivit România TV, șoferul decadat este un cunoscut om de afaceri din Arad, scrie romaniatv.net


Drumul Național 7 a fost blocat, joi dimineață, după un accident rutier în care au fost implicate o mașină de teren și un camion. Accidentul s-a produs la ieșire din Pecica spre Nădlac. În urma accidentului, șoferul mașinii a murit, fiind încarcerat la momentul sosirii echipajelor de pompieri și SMURD la fața locului, potrivit aradon.ro.

"Astăzi, în jurul orei 10,00, un bărbat de 64 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DN 7, dinspre Nădlac spre Pecica. Într-o curbă ușoară la stânga (km 584+379m), a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani din Pecica. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 64 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Potrivit specialarad.ro, bărbatul decedat în accidentul de la Pecica este Popovici Nicolae, patronul firmei Intermed Utilaj. Chiar astăzi era ziua de naștere a acestuia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8024 secunde