Accident mortal produs de un șofer beat

562
2

Aseară, în jurul orei 21, a avut loc un grav accident rutier pe DN 38. Șoferul unui autoturism marca Dacia Logan, cu numărul de înmatriculare B 69 CJN, ce se deplasa dinspre Comana spre Constanța, din cauza neatenției, a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul pe partea stângă a acestuia și a intrat într-un pom de pe marginea drumului.
În urma accidentului, Carmen Sandu, pasagera din dreapta a autoturismului și-a pierdut viața, iar șoferul a fost rănit ușor.
Echipajul de Poliție deplasat la fața locului a constatat faptul că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Andreea BAJDECHI



Comentează știrea

Marian
27 iulie 2011
ALCOOLUL ...MAREA PROBLEMA

Nu exista nici un comentariu.... Ori subiectul nu prezinta interes ori sunt foarte multi care beau o bere si apoi se urca la volan... Se pare ca fenomenul este atat de raspandit incat chiar nu mai conteaza ca sotul, fratele, prietenul etc a baut si ma duce si pe mine mai stiu eu unde.... Se produc foarte multe accidente din cauza alcoolului si eu consider ca suspendarea permisului pentru conducere sub influenta alcoolului este mult prea putin comparativ cu ce se poate intampla. Ar trebui sa avem un spirit civic mai dezvoltat noi, cei din jurul celor ce urca beti la volan !

justice
27 iulie 2011
pentru alcool se confisca masina

in alte state, daca esti prins la volan baut ti se confisca masina plus faci inchisoare in mod obligatoriu. de asemenea, ai o perioada de incercare de un an pana ti se da permisul inapoi. in perioada asta, politia iti face vizite surpriza la domiciliu si iti pune fiola. daca te+au depistat ca ai baut alcool, chiar daca esti acasa si te pregatesti sa te culci, adio permis de conducere. nu mai pomensc de accidente grave. daca ai omorat un om cu masina, chiar daca nu erai baut si ai cooperat cu politia, te baga cel putin un an la inchisoare. ar trebui sa ne inspiram si noi de la ei.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0335 secunde