Accident pe autostradă! Au fost implicate un microbuz cu copii și un alt autoturism

216
Accident pe autostradă! Au fost implicate un microbuz cu copii și un alt autoturism - accidentnoapteapolitiarutiera1-1679123200.jpg
Un microbuz în care se aflau 11 persoane și un autoturism au fost implicate în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un accident pe A1, în zona tunelului Cristian, județul Sibiu. Potrivit ISU Sibiu, în jurul orei 3,00, polițiștii au intervenit la un accident produs pe A1, la km. 268+100 m, pe sensul Sebeș – Sibiu, scrie stiripesurse.ro 


Din cercetările efectuate a rezultat că șoferul unui microbuz transport persoane, de capacitate 8+1, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în fața sa și pe care l-a proiectat apoi în parapetul din dreapta, scrie Mediafax.
ISU Sibiu anunță că în accident au fost implicate 13 persoane, dintre care 8 minori și 5 adulți.


Cei 8 copii cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani nu au fost răniți, însă, pentru siguranță, au fost transportați la CPU Luther. Minorii au fost însoțiți de o femeie în vârstă de 36 de ani, care prezenta contuzii minore.


De asemenea, au mai fost transportați la UPU Sibiu un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral, un bărbat în vârstă de 56 de ani cu o contuzie toracică și un bărbat de 36 de ani cu contuzii minore. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.


Șoferul microbuzului, din Buzău, a fost amendat cu 870 de lei pentru transportul mai multor persoane în autovehicul decât este prevăzut prin construcție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3553 secunde