Accident rutier cu TREI MAȘINI, la Spitalul de Boli Infecțioase

486
Accident rutier cu TREI MAȘINI, la Spitalul de Boli Infecțioase - 22septaccidentferdinand-1600755362.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și cadrele medicale au fost solicitate, în această dimineață, în zona Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, incidentul a avut loc la intersecția bulevardelor Ferdinand cu 1 Decembrie 1918 și au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului o persoană a fost rănită și au fost scurgeri de combustibil.




UPDATE. Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 07.10, un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, banda a doua, dinspre bulevardul I.C Brătianu către 1 Mai, moment în care, la intersecția semaforizată, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, care se deplasa dinspre strada Th. Burada către strada Atelierelor . 
În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat către stânga, pe sensul opus de mers, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 ani care era oprit la semafor.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto. 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6431 secunde