Accident rutier grav cu șase victime, provocat de un șofer băut

228

Articole de la același autor

Un accident rutier grav a avut loc, vineri seara, pe DN 2A, drumul care leagă Constanța de Hârșova, în urma căruia șase persoane au fost transportate la spital. Un bărbat se află în stare gravă. 
Nicolae Timoftei conducea o autoutilitară Seat pe DN 2A, îndreptându-se către Hârșova. La un moment dat, șoferul a vrut să vireze la stânga către Ghindărești, însă a ratat intrarea pe drumul secundar. Totuși, acesta a oprit la câțiva metri și a hotărât să dea cu spatele, moment în care a tras de volan fără să se asigure. Astfel, autoutilitara a fost lovită în plin de un Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, care circula regulamentar pe DN 2A, din spate. 
În urma impactului, șase persoane au fost rănite, dintre care una, Petre Simion (52 de ani), pasager în utilitara Seat, a intrat în comă profundă. În Mercedes se aflau patru persoane, soții Zinel și Elena Bădăruță, ambii 64 de ani, fiica lor Florentina Bădăruță (24 de ani) și o rudă a acestora, care a fost rănită ușor. Familia Bădăruță, Petre Simion și Alexandru Agapie (44 de ani), pasager în Seat, au fost preluați de o mașină a Serviciului de Ambulanță și transportați de urgență spre spitalul din Hârșova. 
Nicolae Timoftei băuse înainte de a se urca la volan. În urma verificării cu aparatul etilotest, rutieriștii au stabilit că acesta avea 0,28 mg/l alcool pur în aerul respirat. Polițiștii Serviciului Rutier au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : CARNAGIU pe șoselele din Constanța
Pagina a fost generata in 0.6463 secunde