Accident rutier grav. Doi morți și doi răniți

308
Accident rutier grav. Doi morți și doi răniți - accident-1367739436.jpg

Articole recomandate

Doi tineri au murit, iar alți doi au fost răniți, în această dimineață, după ce mașina în care se aflau, condusă de un băiat de 19 ani care avea permis de doar cinci luni, s-a izbit violent de un stâlp de electricitate, pe un drum județean din Bistrița-Năsăud, potrivit RTV.
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 03.40, în localitatea bistrițeană Monariu, după ce un autoturism care circula pe DJ 172 G și în care se aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 18 si 22 de ani a ieșit de pe drum, a rupt un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, doi dintre dintre tineri au murit, iar ceilalți doi au fost răniți.

La locul accidentului au ajuns echipaje de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

"În autoturismul implicat în accident se aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 18 si 22 de ani. Șoferul autoturismului a ieșit singur din mașină și a fost preluat, în stare de șoc, de către echipajul de prim ajutor SMURD.

Echipajele de intervenție au găsit pasagerul din dreapta-față decedat, la o distanță de circa zece metri de mașină.

Cel mai probabil acesta a fost proiectat pe unul din geamurile autoturismului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Potrivit acestuia, pasagerii din spate au rămas încarcerați, iar pentru a scoate victimele pompierii militari au fost nevoiți să îndepărteze stâlpul de electricitate în jurul căruia autoturismul s-a încolăcit.

"A fost scoasă prima data victima care se afla în viață și predată echipajelor medicale pentru a fi transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Bistrița. Ulterior, a fost scos și al patrulea pasager, din partea dreaptă-spate, care a decedat în momentul impactului. Intervenția a fost extrem de dificilă din cauza faptului că autoturismul a fost avariat în proporție de peste 90%, stâlpul de electricitate perforând autovehiculul în partea din spate", a precizat Marius Rus.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, șoferul, în vârstă de 19 ani, nu consumase alcool, cauza accidentului fiind viteza excesivă și lipsa de experiență la volan, acesta având permis doar din luna decembrie a anului trecut. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3709 secunde