Accident rutier grav, în această seară, în Constanța. Pieton SPULBERAT de mașină!

1012
2
Accident rutier grav, în această seară, în Constanța. Pieton SPULBERAT de mașină! - accident1383985413-1417538770.jpg

Articole recomandate

Un accident rutier a avut loc, în această seară, în Constanța, între Carrefour și Dedeman. Un pieton a fost lovit de o mașină după ce a traversat prin loc nepermis.


Ce spun polițiștii de la Rutieră


În această seară, în jurul orei 17.10, un bărbat de 27 ani din Constanța a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe banda a II-a a DN2A, dinspre Ovidiu către Constanța. Ajungând la intrarea Complexului Comercial Carrefour a surprins și accidentat grav un bărbat rămas cu identitate necunoscută, 50 – 55 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, din partea dreapta a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.


Comentează știrea

Zizi
2 decembrie 2014
Nu-l acuzati pe sofer!

Saracu' sofer n-are ABSOLUT nici o vina. Accidentul, pe langa care am trecut in jurul orei 1755, s-a petrecut exact pe podul din dreptul intrarii spre Tom, Dechatlon, Selgros, Dedeman. In acel loc viteza legala e de 70km/h iar in momentul accidentului ploua marunt. Daca mai punem la socoteala si faptul ca in acea zona exista despartitor de sens din beton, avem o imagine completa a iresponsabilitatii pietonului in cauza. Partea CEA MAI trista e faptul ca soferul va fi acuzat pentru vatamare corporala din culpa sau, in cazul cel mai rau, de omor din culpa. Chiar daca va primi "cu suspendare", va avea, pe nedrept, o tinichea legata de coada din cauza unui jeg uman numit pieton.

un constantean
3 decembrie 2014
...

Sa-i fie de bine lui nea pietonul! Poate pe viitor va invata sa treaca pe unde trebuie strada! Acum a invatat ca inconstienta doare!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 30 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident la intrare în orașul Ovidiu
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ce este accidentul de muncă
Pagina a fost generata in 0.6474 secunde