Accident rutier grav în Constanța! O mașină în flăcări, alta răsturnată

1091
2
Accident rutier grav în Constanța! O mașină în flăcări, alta răsturnată - smurd-1393681441.jpg

Articole recomandate

În această după amiază, polițiștii și pompierii au fost solicitați să intervină la un accident care a avut loc în localitatea Tariverde. Din primele informații se pare că o mașină este în flăcări, iar un alt autovehicul este răsturnat.








Comentează știrea

silviu
1 martie 2014
aceiasi situatie acum o luna

Daca vorbim de curba de dinainte de Tariverde dinspre Constanta,aceiasi situatie s-a intamplat acum o luna ;cand veninddinspre tulcea ,trecand de Tariverde si apropiindu-ne de curba,sotia imi spune la un moment dat ca un panou de parazapada se rostogoleste pe camp;cand am vazut ce se intampla de fapt am franat si i-am spus sa stea linistita pt ca de fapt era o masina care se rostogolea in fata noastra si nu se mai oprea. A fost destul de grav,eu ajungand la masina nu am recunoscut ce marca era (pana la urma era unMegane),am vazut doar doua picioare care se miscau din fericire.Soferul era singue si constient,bancheta sarise ,masina turtita si pmul in final a avut zile,nu era foarte grav ranit Deci in acea zona ar trebui postate indicatoare de reducere a vtezei si mai multe semne care sa avertizeze acea curba,pt ca exista tendinta sa se circule cu viteza mare. Sa-naveti parte de asa ceva in trafic!

sigur
2 martie 2014
atentie

Atentie la drumul asta ... numai machidoni retardati plini de bani furati cu masini bune .... cred k am acoperit tot in cateva cuvinte .

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în zona Delfinariu
Pagina a fost generata in 0.497 secunde