ACCIDENT RUTIER GRAV: O mamă a murit și trei copii au fost răniți

213
ACCIDENT RUTIER GRAV: O mamă a murit și trei copii au fost răniți - acc-1578131408.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit după ce mașina în care se afla ca pasager, împreună cu cei trei copii minori ai ei, s-a răsturnat pe DJ 503 în localitatea Tomulești.


'ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în seara zilei de 3 ianuarie la un accident rutier produs pe DJ 503, în localitatea Tomulești, județul Giurgiu. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Giurgiu, trei ambulanțe ale SAJ Giurgiu, dar și o autospecială cu apă și spumă, o mașină echipată pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Teleorman, după ce un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani și în care se aflau ca pasageri o femeie în vârstă de 43 de ani împreună cu cei trei copii ai ei a fost implicat într-un accident rutier', a informat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.


Potrivit acesteia, femeia, în vârstă de 43 de ani, a decedat iar șoferul și cei trei minori, cu vârste de 7, 9 și 14 ani, au rămas încarcerați, au suferit politraumatisme și atacuri de panică și au fost transportați la Spitalul Bagdasar Arseni din București.


Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că "șoferul, pe fondul altor preocupări și al consumului de alcool, aparatul Drager indicând o valoare de 0, 60 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul volanului și autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului".


În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Microbuz răsturnat în județul Iași
Joi, 26 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Accident pe bulevardul Mamaia
Pagina a fost generata in 0.5056 secunde