ACCIDENT RUTIER GRAV PE A2. Un băiețel de 3 ani a murit, iar surorile și părinții săi au fost răniți

5655
1
ACCIDENT RUTIER GRAV PE A2. Un băiețel de 3 ani a murit, iar surorile și părinții săi au fost răniți - auto-1504245604.jpg

Articole recomandate

Un copil de trei ani a murit, iar două fetițe - de un an și de șapte ani - precum și părinții acestora au fost răniți, vineri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui. Familia este din Cluj și, deocamdată, polițiștii n-au stabilit cauza accidentului.

Ambulanța a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui, pe sensul București – Constanța. Persoana care a sunat la 112 a preluat o parte dintre victime și le-a transportat către ieșirea spre Medgidia, la fața locului deplasându-se mai multe ambulanțe, scrie News.ro.

Doi copii, unul de un an și altul de trei ani, se aflau în stare gravă. Băiatul de trei ani se afla în stop cardio-respirator și medicii au început manevrele de resuscitare, fără a-l putea salva.

Fetița de un an suferise un traumatism cranio-cerebral grav, se afla în comă și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

La aceeași unitate medicală a ajuns și o fată de 7 ani, sora celor doi copii, care suferise un traumatism lombar, dar și părinții copiilor.

Familia respectivă este din județul Cluj.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cum s-a petrecut accidentul rutier.



Comentează știrea

Gogu
1 septembrie 2017
Cum sa se intample ?

Simplu , viteza si neatentie ! Cam asta-i reteta accidentelor grave

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1142 secunde