ACCIDENT RUTIER GRAV pe DN 22 Constanța - Tulcea. O femeie a murit

996
ACCIDENT RUTIER GRAV pe DN 22 Constanța - Tulcea. O femeie a murit - smurd-1562184276.jpg

Articole de la același autor

Un accident rutier grav s-a produs în această seară pe DN 22 Constanța - Tulcea în apropiere de intersecția cu drumul către localitatea Gura Dobrogei, județul Constanța. Din primele informații, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și apoi a părăsit partea carosabilă. În urma impactului o femeie de 79 de ani a decedat. Aceasta era pasageră dreapta spate în autoturism.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța:

Astăzi, în jurul orei 19.40, un bărbat de 54 de ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Sibioara către Piatra și ajungând la km 261 + 400 m (zona loc. Piatra) din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, curbă la stânga, carosabil umed și a nepastrarii distanței în mers, a frânat brusc pentru a nu intra în coliziune față - spate cu microbuzul care circula în fața sa, a pierdut controlul direcției către stânga sensului de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului a rezultat decesul la fata locului a unei femei de 79 de ani, pasageră dreapta spate în autoturism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8568 secunde