ACCIDENT RUTIER GRAV / Șapte persoane au fost rănite, după ce un microbuz a intrat într-un TIR

229
ACCIDENT RUTIER GRAV / Șapte persoane au fost rănite, după ce un microbuz a intrat într-un TIR - acc-1591177375.jpg

Articole recomandate

Șapte persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs, miercuri, pe DN 25, în localitatea Hanu Conachi, pe sensul de mers Galați - Tecuci, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Gabriela Costin, citat de Agerpres.


Potrivit acesteia, un bărbat de 38 de ani, aflat la volanul unui microbuz care efectua transport de persoane, pe ruta Galați - Tecuci, nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers față de vehiculul care circula în fața sa, un ansamblu auto format din cap tractor și remorcă - TIR, și ar fi intrat în partea din spate a acestuia.


În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a șase pasageri din microbuz, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.


Potrivit Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galați, la fața locului au acționat o autospecială pentru descarcerare de la Secția de Pompieri Tecuci, un echipaj SMURD tip C și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați.


În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3607 secunde