Accident rutier grav! Un mort și cinci răniți!

200
1
Accident rutier grav! Un mort și cinci răniți! - dn1-1413100604.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și alte cinci au fost rănite într-un accident petrecut, aseară, pe drumul național 1, în zona centurii de vest a municipiului Ploiești.


Potrivit datelor furnizate de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, accidentul s-a produs în dreptul municipiului Ploiești, în zona șoselei de centură care ocolește vestul orașului, la intersecția cu drumul către localitatea Buda, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primele informații de la locul accidentului arată că de vină este un șofer care a intrat pe drumul național fără să se asigure corespunzător, mașina pe care o conducea ciocnindu-se cu un alt autovehicul care circula regulamentar pe drumul național. În urma impactului, o persoană a murit pe loc și alte cinci sunt rănite.


Comentează știrea

oni
12 octombrie 2014
Oferte locuri de munca

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța!
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Pandurului
Pagina a fost generata in 0.5599 secunde