Constanța

Accident rutier grav, urmat de un scandal monstru!

3568
Accident rutier grav, urmat de un scandal monstru! - accidentrutiercastelu4-1316548957.jpg

Articole de la același autor

Un adolescent de etnie romă, în vârstă de 16 ani, a murit și un alt copil în vârstă de nouă ani a fost rănit grav, în noaptea de luni spre marți, într-un grav accident rutier petrecut în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Tragedia a fost urmată de un scandal monstru. Familia motociclistului mort s-a luptat cu polițiștii pentru a lua cadavrul acasă fără a fi autopsiat. Jandarmii au fost nevoiți să intervină cu spray-uri lacrimogene.

Potrivit polițiștilor rutieri, Gigel Trihu, de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism Logan, a încercat să întoarcă mașina pe b-dul Aurel Vlaicu peste marcajul continuu și fără să se asigure. În urma manevrei, autoturismul a intrat în plin într-o motocicletă, condusă de Marian Claudiu Alexandru, în vârstă de 16 ani, care nu avea permis de conducere.
Din nefericire, în urma accidentului, adolescentul de pe motocicletă a fost ucis pe loc, în timp ce fiul șoferului, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, a ajuns în comă la spital. Mironel Gabriel Trifu, în vârstă de 9 ani, se află în momentul de față internat la Secția de Terapie Intensivă, starea lui fiind critică. De altfel, medicii sunt rezervați cu privire la evoluția stării sale de sănătate.
Conform polițiștilor rutieri, în urma evenimentului, șoferului autoturismului i s-a întocmit dosar penal și este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Rudele adolescentului decedat s-au încăierat cu jandarmii
Imediat după producerea evenimentului rutier, rudele adolescentului decedat au sosit la fața locului. Fără să stea pe gânduri, peste 30 de persoane s-au repezit la cadavru, încercând să îl ia de la locul accidentului și să îl ducă acasă. Poliția a intervenit imediat deoarece în astfel de cazuri se impune realizarea în prealabil a unei necropsii, pentru a se constata care au fost cauzele exacte ale morții. Vizibil depășiți numeric, polițiștii au cerut ajutorul jandarmilor.
Conform purtătorului de cuvânt al IJJ Constanța, maior Sorin Trancă, jandarmii au intervenit pentru a restabilii ordinea, folosind inclusiv spray-uri lacrimogene.
Scandalul nu s-a oprit însă aici, ci a continuat și în fața Cimitirului Central din Constanța.
Peste 20 de persoane au încercat să sară gardul aflat la Morga Cimitirului Central, pentru a lua cadavrul acasă pentru a-l înmormânta conform tradiției lor. Din nou, jandarmii și polițiștii au fost nevoiți să intervină, folosind forța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : S-a răsturnat cu mașina
Pagina a fost generata in 1.0664 secunde