Accident rutier în Constanța. Trei femei, lovite pe trecerea de pietoni

482
Accident rutier în Constanța. Trei femei, lovite pe trecerea de pietoni - accidentindependenteiiasi16marti-1441292021.jpg
Un accident rutier s-a petrecut, azi, în Constanța. Trei femei au traversat strada pe trecerea de pietoni, dar au ajuns pe patul de spital. Coliziunea s-a petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu. Potrivit Serviciului Poliției Rutiere, o femeie de 57 de ani se deplasa la volanul unui autoturism dinspre bulevardul Tomis către strada baba Novac. 


La intersecția cu strada Ștefăniță Vodă, șoferița nu a oprit la trecerea de pietoni și a lovit trei persoane care traversau regulamentar. Martorii au sunat la 112 și la fața locului au ajuns cadrele medicale și agenții de poliție. Victimele, de 46, 43 și 35 de ani au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferița a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul fiind negative. Potrivit oamenilor legii, protagonista s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 August 2015
Stire din Eveniment : ACCIDENT MORTAL la Ostrov
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Eveniment : Trei victime într-u accident rutier
Pagina a fost generata in 1.0186 secunde