Accident rutier în stațiunea Mamaia. Polițiștii au acționat prompt

341
Accident rutier în stațiunea Mamaia. Polițiștii au acționat prompt - 198fceb489bd49da8f28c7b09c4b104e-1615015975.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în jurul orei 22.30, agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia.


În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, și-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate - coliziune frontală între două autoturisme.  Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp. 


În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime. Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii - una dintre victime era în stare de inconștiență, însă ulterior și-a revenit. În timp ce le acorda primul ajutor, așteptând venirea colegilor săi și a cadrelor medicale, unuia dintre bărbații răniți i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă. 


Victimele au fost transportate la spital, fiind conștiente, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.13 secunde