Accident rutier la Eforie. Graba, pe ninsoare, face victime!

464

Articole de la același autor



O femeie a ajuns la spital, în dimineața zilei de vineri, 12 februarie, în urma unui accident rutier care a avut loc pe șoseaua dintre Eforie Nord și Eforie Sud. Din primele informații, un autoturism care rula dinspre Eforie Sud către Eforie Nord a derapat, întrucât în curba de dinainte de sensul giratoriu, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, a intrat pe contrasens și a lovit în plin un alt autoturism care circula din sens opus. 
În urma impactului, o femeie, pasageră în primul autoturism a fost rănită ușor și a fost transportată la spital. Un bărbat a suferit un traumatism de piramidă nazală, dar a refuzat transportul la spital. În cele două autoturisme erau șapte persoane. 


UPDATE. Potrivit IPJ Constanța, vineri, 12 februarie, în jurul orei 07.45, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea Eforie Nord. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 54 de ani, iar cel de-al doilea, de un bărbat, de 29 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 55 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7189 secunde