Accident rutier la intersecția străzilor Soveja cu Chiliei

631
1
Un șofer neatent a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită.
Polițiștii de la Rutieră spun că Gabriel Bădălugă, de 60 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unui autoturism marca Renault, cu numărul de înmatriculare B-91-IVH, și circula pe strada Soveja, în momentul în care a ajuns la intersecție cu strada Chiliei și a încercat să facă viraj la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus de Ștefan Gabriel Cocoș, de 21 de ani, din Constanța, care venea din sens opus.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a mopedistului, care a fost transportat la spital dar nu a rămas internat.


Comentează știrea

Victor
8 octombrie 2011
referitor accidente

Cu banii putinii,Politia Rutiera impreuna cu Primaria ar putea organiza mai multe sensuri giratorii in Constanta.Unul dintre acestea ar trebui instalat(fie el si din marcaje din plastic)-la intersectia str.Soveja cu strada Chilia-la intersectia strazii Baba Novac cu varianta- la intersectia str.Interioare cu Varianta! Noi conducatorii auto stim cit e de greu sa executam manevre sa ne asiguram si sa intram in acele intersectii.Pe mine nu m-ar deranja daca s-ar lua o asemenea masura sa se instaleze aceste sensuri giratorii ,care in felul acesta ar mai domoli pe cei obisnuiti sa apese pedala de acceleratie! Cu toata stima,

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Un tir s-a răsturnat la Dorobanțu
Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier la Capitol
Pagina a fost generata in 0.3977 secunde