ACCIDENT RUTIER MORTAL între Tuzla și Costinești. Pasagerul din dreapta a murit pe loc - Șoferița nu are permis

3243
ACCIDENT RUTIER MORTAL între Tuzla și Costinești. Pasagerul din dreapta a murit pe loc - Șoferița nu are permis - accident1383985413-1393950651.jpg

Articole de la același autor

Un accident rutier mortal a avut loc, în această seară, între localitățile Tuzla și Costinești. Din primele informații se pare că șoferița care a provocat accidentul nu are permis de conducere. Pasagerul din dreapta, cetățean coreean, a decedat pe loc. Pe bancheta din spate se afla un copil care a scăpat cu viață, dar a fost transportat de urgență la spital.


UPDATE - În jurul orelor 17.40, BĂDUICĂ ANGELICA, de 25 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie auto, a condus o Dacia Logan pe DN 39 , pe directia Tuzla - Mangalia și ajungând între localitățile Tuzla și Costinesti, din cauza lipsei de experiență în conducere a pierdut controlul direcției și a pătruns pe contrasens unde a părăsit carosabilul și a s-a izbit de un copac. În urma impactului, pasagerul din dreapta, PARK HANG GU, de 38 de ani, a decedat. Atât minorul de opt ani, Ș.M.Alexandru, aflat pe bancheta din spate, cât și șoferița au suferit răni, fiind transportați la spital.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6285 secunde