ACCIDENT RUTIER MORTAL: "Nu știu ce a fost în mintea ei..."

1073
ACCIDENT RUTIER MORTAL:
O tânără de 34 de ani din București a murit într-un tragic accident rutier care a avut loc dis de dimineață, pe strada Cluj, în zona Complexului Studențesc din Timișoara. Tânăra decedată în accidentul rutier este Laura Ana Văleanu, o arhitectă din București, care se întorcea de la Bienala de Arhitectură de la Veneția și s-a oprit pentru două zile, la Timișoara.


XXX


Șoferul unui Alfa Romeo a pierdut controlul volanului, a intrat într-un copac ornamental, s-a izbit într-un stâlp și a revenit pe șosea. Acesta a coborât din mașină și a fugit, fiind descoperit de polițiști câteva ore mai târziu, într-un apartament din zona Soarelui.



Drumul pe care se afla Laura era, însă, un drum greșit. În timp ce se afla în oraș cu prietenii, un bărbat băut bine, după cum l-a caracterizat un martor, a încercat să o curteze pe tânăra care a acceptat să îi lase un număr de telefon. 


"Era foarte insistent. Se tot dădea la ea", a declarat un martor. Spre dimineață, Laura a plecat cu prietena ei din Timișoara spre casă. Bărbatul pe care îl cunoscuse cu câteva ore înainte o suna, însă, insistent pentru a se întâlni cu el. Tânăra a cedat, s-a întâlnit cu bărbatul și s-a urcat cu el în mașină. Câteva minute mai târziu a avut loc accidentul în urma căruia Laura a murit, scrie adevarul.ro

"Nu știu ce a fost în mintea ei de s-a urcat în mașină cu un bărbat pe care l-a cunoscut cu câteva ore înainte și care mai era și băut. Eu nici nu am știut că avea mașină", a declarat un apropiat al Laurei, citat de adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.258 secunde