Accident rutier MORTAL / Un șofer BĂUT a dat peste un moped. Un tânăr de 15 ani A MURIT / Galerie foto

3972
18

Articole de la același autor

Un accident mortal s-a produs, duminică seară, în jurul orelor 20.30, pe drumurile din județul Constanța, din cauza unui șofer băut, dar și a inconștienței a doi tineri, de 15 ani, care au pornit la drum pe un moped, fără a avea permis. 
Ion Năstasă, de 26 de ani conducea un Opel pe DJ 394, dinspre localitatea Dulcești. La un moment dat, ajungând la intrarea în localitatea 23 August, din cauza neatenției în conducere, tânărul șofer a acroșat din spate un moped neînregistrat, condus de Daniel Valentin C., de 15 ani, care, bineînțeles, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 
În urma impactului deosebit de puternic, minorul, dar și pasagerul din spate, Florentin M., de 15 ani, au fost aruncați de pe moped și, din cauza faptului că nu purtau căști de protecție, au fost răniți grav. Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru Florentin M., care s-a stins din viață în urma accidentului violent. 
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul Drager, în cazul șoferului Opelului rezultatul fiind pozitiv. Ion Năstasă avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Cristi
31 martie 2014
Reportaj incomplet

Ambulanța a ajuns la locul accidentului dupa 40 min, ce putea sa mai constate decat decesu.

cristina
31 martie 2014
ce cauta cu scuteru nu avea permis

Ambulanta de la mangalia a ajuns tarziu poate mai avea o sansa de ce era cu scuteru neavand permis si dc nu a semnalizat cand a fct stanga

Serios, Cristina?!
31 martie 2014
Raspuns Cristina

De unde stii ca nu a semnalizat cel cu scuterul? Esti cumva sotia celui beat la volan? Atunci te compatimesc! A luat o viata, indiferent ca scuteristul nu avea permis sau nu a semnalizat! Soferul masinii era BAUT, aproape de inconstienta si a LUAT O VIATA! Ce intrebare: ce cauta pe sosea cu scuterul daca nu avea permis…DAR SOFERUL CE CAUTA LA VOLNA DACA ERA BEAT SI DE CE RULA CU 130 KM/H????

de fapt...
31 martie 2014
....

De fapt e foarte dureros si tragic tot evenimentul pentru toti cei trei implicati. Dar sa nu ne ascundem dupa deget. Soferul e vinovat ca era baut (nu stiu daca aproape de inconstienta si nici de viteza) dar si baietii sunt vinovati pt ca nu erau in regula nici cu permisul nici nu aveau castile de protectie(si iar nu stiu daca s-au asigurat/au semnalizat sau nu). Pacat! Era tanar baiatul care a decedat pacat si pt ceilalti doi pentru trauma pe care o vor pastra in minte toata viata(nu e usor deloc sa vezi pe cineva cum se stinge ca a fost sau nu vina ta).

Pt cristina
31 martie 2014
Esti aia de la circulatie?

Du te in ma ta parasuto! Esti o muista a lui Dancu printre altele

Adevar...
31 martie 2014
Soferul este vinovat...

În ciuda faptului ca baietii de pe moped nu aveau casti pentru protectie, si conducatorul minor nu avea permis. Au condus fara a provoca accidentul. In realitate soferul masini este vinovat moral si etc... trebuie sa plateasca cu inchisoarea la schimb pentru moartea unui baiat de 15 ani. Avand in vedere ca conducatorul auto era baut bina, conducea si cu viteza, acesta era recidivist îin 2011 avand permisul suspendat pentru conducere sub influenta bauturi. Din culpa inseamna ca putea sa prevada cosecintele conduceri sub influenta bauturii astfel a omorat un baiat tanar care avea un viitor in fata. Sper sa intre in puscarie multi ani, foarte multi, dar niciodata nu va echivala cu viata baiatului de 15 ani.

geo
31 martie 2014
doar atat

viata pentru viata, executia in centrul orasul va rog, doar asa se vor mai linistii animalele

Ionut
31 martie 2014
Inconstienti

Intr-adevar,soferu e un nemernic pentru ce a facut,avand in vedere c "s-a urcat ranga de beat la volan" ! Dar si acei tineri sunt vinovati,intrucat cel care conducea sucterul nu avea permis de conducere si nu cred ca era intr-o stare prea excelenta,adica semnalizat corespunzator.Oricum faptu e consumat,mai dureros e ca un tanar a murit ! :(

om de bine
1 aprilie 2014
un nenorocit

Tinand cont ca nu este la prima abatere ar trebuii sa raspunda pt fapta sa si sa stea multi ani la puscarie. Condoleante familiei indurerate . Iar pt sustinatorii soferului vedeti-va de treaba si lasati oamenii responsabili sa stabileasca cine este vinovat.

iulian
1 aprilie 2014
sofer retardat mintal

m mati de incompetentulu draq daca rea copilul tau??? meriti legat de masina si tiriyt pina mori sau puscaria pe viata

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4753 secunde