Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu. Șoferul vinovat era băut!

582
Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu. Șoferul vinovat era băut! - curotileinsus1-1437924064.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă dimineață, un apel la 112 anunța că pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona Policlinicii CFR, a avut loc un accident rutier.

Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 23 de ani se deplasa la volanul unui autoturism marca Ford, dinspre strada Theodor Burada către zona BIG. La intersecția cu strada Labirint, tânărul nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în autoturismul din fața sa, marca Daewoo Matiz, care era oprit pentru a le acorda prioritate pietonilor.

În urma impactului, Matiz-ul s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus. Șoferul vinovat, spun martorii, a fugit imediat de la fața locului. Agenții Serviciului Poliției Rutiere și cadrele medicale au ajuns imediat la locul indicat. Șoferul Matiz-ului a suferit leziuni și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă și au aflat de la martori numărul de înmatriculare al mașinii. Șoferul vinovat a fost prins și în urma testării cu aparatul Drager s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost escortat la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3718 secunde