Accident rutier provocat de un șofer beat

895

Joi seară, un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier, în Constanța, care se putea solda cu consecințe deosebit de grave.
Lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța spun că, în jurul orei 20.20, Florentin Buciumeanu, de 37 de ani, din Valu lui Traian, care se afla la volanul unui autoturism cu numere de Bulgaria (TX3250XB) și circula pe strada Matei Millo, dinspre b-dul IC Brătianu spre Grupul Școlar "Gh. Duca", în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Moților, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând astfel în coliziune cu un alt autoturism cu numere de Bulgaria (TX9553TX) condus de Ionuț Alexandru Grosu, de 18 ani, din Constanța, care se deplasa pe drum prioritar, respectiv pe strada Moților spre stadionul CFR.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a Ralucăi Degeratu, de 14 ani, din Constanța, care se afla în cea de-a doua mașină. Minora a fost transportată la spital, dar nu a rămas internată.
În urma testării șoferilor cu aparatul Drager, s-a constatat că Florentin Buciumeanu avea 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge.
Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0717 secunde